Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Verkering met Jezelf, hoe doe je dat?

Het klinkt leuk: verkering met jezelf hebben, maar hoe doe je dat eigenlijk? Die vraag krijgen we regelmatig. Daarom gaan wij dit jaar elke week een 'VmJ moment' delen, waarin we vertellen hoe je verkering met jezelf krijgt. Het is namelijk één ding om verkering met jezelf te hebben, en dus vol JA tegen jezelf te zeggen, maar vervolgens gaat het erom hoe je de relatie met jezelf onderhoudt. Elke dag weer. Met deze simpele tips en inzichten kan iedereen dit jaar verkering met zichzelf hebben.

Verkering met Jezelf - Ook op vakantie

De relatie met mezelf is de allerbelangrijkste relatie die er is, ook in 2018. Om dat te vieren spring ik met veel plezier het nieuwe jaar (water) in. Meteen fijn om een beetje af te koelen, want ook in India gaat de relatie met mezelf gewoon door. Ik kan wel met vakantie gaan, maar ik neem mezelf overal mee naartoe.

Verkering met Jezelf - Vragen om support

"Herken je die momenten dat je ergens mee zit? Vervolgens ga je erover nadenken en creëer je allerlei scenario’s in je hoofd. In zo'n geval helpt het mij om er met iemand over te praten. De connectie met de ander maakt me weer bewust van de connectie met mezelf. Het voorkomt het eindeloze malen in m’n hoofd wat weer spanning geeft in m’n lijf. Voor mij is het belangrijk in de relatie met mezelf om ook support van anderen te vragen. Gewoon omdat ik het waard ben en dit geldt voor ons allemaal.”

Verkering met Jezelf - Hoe start jij je dag?

Een VMJ moment voordat de dag begint!
Herken je dat wanneer je wekker gaat en je nog even (een paar keer) op snooze drukt totdat je er echt uitmoet? Voordat je het door hebt zit je al op automatische piloot in je ochtend routine...
Hoe zou het zijn als je 2 minuten van de ochtend besteed om anders uit je bed te komen en aan de dag te beginnen?

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload