Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Visie

We leven in een wereld waarin steeds meer kinderen en jongeren (en volwassenen trouwens ook) kampen met stress, prestatiedruk en burn-out verschijnselen. De drang naar middelen om de druk van het leven aan te kunnen en onszelf te verdoven, bijvoorbeeld door eten, roken, pesten, gamen, snoepen, social media, groepschats, drugs, alcohol, excessief sporten, porno, zelfpijniging en zelfdoding, is een steeds vaker voorkomend probleem in de maatschappij.  

Wat is er nodig?


Als je van jongs af aan de ruimte krijgt, zowel thuis als op school, om de relatie met jezelf op nummer één te zetten, vormt dit je fundament voor de rest van je leven. Dit betekent contact met je lichaam hebben, weten dat alles energie is, dat elke keuze die je maakt een impact heeft op jezelf en anderen en dat alle wijsheid in je lichaam ligt opgeslagen. Het is belangrijk dat je trouw bent aan jezelf en wat je voelt, hier expressie aan geeft en jezelf waardeert. De relatie met je zelf is constant in ontwikkeling.


Stichting Verkering met Jezelf bevestigt en inspireert kinderen en jongeren in de connectie met zichzelf en de wijsheid die ze van nature bij zich dragen. Wij leren ze hoe je als een vis in het water (het leven) kan zwemmen, zonder nat te worden. Wij laten ze zien hoe belangrijk het is om goed voor zichzelf te zorgen en trouw te blijven aan hun eigen waarheid. Als je verkering met jezelf hebt, weet je wie je bent en dat alles wat je nodig hebt al in je zit. Dan weet je dat je meer dan goed genoeg bent.

Jij bent je eigen grote liefde. Als jij verkering met jezelf hebt, kan je pas verkering hebben met de rest van de wereld.

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload