Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

NH Radio.JPG

Noord Holland Radio - Met 'HELP mijn puber drinkt'

Vandaag werden Mariette Reineke van Verkering met Jezelf en gastspreker Carole Lasham gebeld door de redactie van Noord Holland Radio over de bijeenkomst 'HELP, mijn puber drinkt' op 5 februari in het Papageno huis in Laren.

Luister vanaf 40.10 minuten voor de interviews. 

INTERVIEW

Mariette Uitzending gooinh.jpg

NH Gooi radio over het thema 'Pubers en alcohol'.

Vandaag was Mariette Reineke van Verkering met Jezelf in gesprek met de verslaggever van radioprogramma NH Gooi over het thema 'Pubers en alcohol'. Heb je de uitzending gemist, klik dan op deze link om het alsnog te beluisteren.

https://nhgooi.nl/…/nh-gooi-zaterdag-thema-avond-help-mijn-…

Gezondheidsstudio van Tergooi

Verkering met Jezelf staat met HELP, mijn puber drinkt op de website van Gezondheidsstudio van Tergooi. Dank je wel Marco Postma voor deze pr. Wil je ook 5 februari naar de avond over jongeren en alcoholgebruik in Laren komen? Meld je dan aan via www.verkeringmetjezelf.nl.

Gooisch nieuws.JPG

Het Gooisch nieuws

Het alcoholgebruik onder pubers lijkt sinds de Nix onder je 18e campagne alleen maar te zijn toegenomen. Genoeg reden voor Stichting Verkering met Jezelf om de conversatie over alcoholgebruik onder pubers in het Gooi te starten.

ARTIKEL

 

VmJ in de Media

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload