Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Testimonials

Boekmanschool
Lentekriebels 

"Vorig schooljaar hebben we in samenwerking met Mariette en Eleonora meer aandacht besteed aan de Lentekriebels op de Boekmanschool. Het thema van de Lentekriebels ging dit jaar over waardering. Mariette en Eleonora hadden originele ideeën om meer vorm te geven rondom het thema en de samenwerking verliep erg prettig. We merkten door de hele school heen dat het thema leefde. Zowel leerlingen, leerkrachten en ouders vonden het een geslaagd project en we hoorden veel positieve reacties.

 

Om de leerlingen van groep 8 voor te bereiden op hun overstap naar de middelbare school hebben Mariette en Eleonora een aantal lessen geven aan de leerlingen. Tijdens deze lessen stond respect, zelfvertrouwen en verkering met jezelf centraal. Van verschillende leerlingen hebben wij gehoord dat ze het een waardevol project vonden en nu meer aandacht geven aan zichzelf. Wij willen Mariette en Eleonora bedanken voor de fijne samenwerking en hun betrokkenheid en warmte."

.

Hanneke Meyer

Adjunct directeur / lerares Boekmanschool Amsterdam

Martijn Cornelisse

Stagecoördinator Hogeschool Inholland.

INHolland Amsterdam:
Workshop - Jij op nummer één tijdens je stage

 

"Stagiaires hebben het vaak zwaar. Zij moeten voldoen aan de verwachtingen van de werkgever en de eisen van school. Dan leggen ze zichzelf vaak een te grote druk op. Met deze wetenschap heb ik Eleonora gevraagd om onze studenten hiermee te helpen.

Tijdens de stageterugkomdag de opleidingen Leisure Management en Toerisme konden studenten zich inschrijven voor diverse workhops. De workshop “Jij op nummer één tijdens je stage” die verzorgd werd door Mariette en Eleonora van Verkering met jezelf, werd gretig bezocht. Het was een sterke en zinnige bijeenkomst waarbij studenten zich even bewust werden van het feit dat ze ook “nee” kunnen zeggen, dat ze er zelf voor kunnen zorgen dat ze niet overlopen. Door de positieve reacties van studenten kan ik niet anders dan concluderen dat deze sessie een schot in de roos was."

.

Our life Project
Workshop - Verkering met Jezelf

"Ten behoeve van het project Our Life Project! heeft Verkering met Jezelf een workshop gegeven aan een ieder die moeite heeft om te gaan met het gevoel eenzaamheid. Verkering met jezelf heeft vanuit verschillende aspecten een bewustwording gecreëerd waarbij de confrontatie van keuzes in je leven aan het licht werden gesteld. Niet alleen de deelnemers aan de workshop hebben stil gestaan bij het verkeren met jezelf en hoe liefdevol deze relatie eigenlijk wel of niet is, ik heb zelf ook naast mijn bewustwording tools meegekregen om beter voor mezelf te zorgen. Tot op de dag van vandaag pas ik deze toe waardoor ik meer rust ervaar en meer tijd voor mezelf maak en neem. De dames van Verkering met Jezelf weten je te raken en bewust te maken waarbij de warmte en het gevoel van veiligheid centraal staan. Dank dames, uit de grond van mijn hart."

.

José Vreeswijk,

Manager / jongerencoach / gedelegeerd producent tv

Joost! Productions 

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload