Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Eleonora's kijk op de wereld

June 10, 2019

Mijn naam is Eleonora van IJssel, 46 jaar, getrouwd en moeder van drie kinderen in de leeftijd van 12 en 9 jaar. Ik  heb mijn eigen evenementenbedrijf en massagepraktijk en sta volop in het leven. Tevens ben ik mede-initiatiefnemer van Stichting Verkering met Jezelf.

Sinds een aantal jaren ben ik wakker geworden en heb ik de keuze gemaakt om open en eerlijk naar de wereld te kijken. Het dagelijkse leven is voor mij de grootste leerschool: opvoeden, werken, relaties zijn elke dag cadeaus om mee te oefenen, waarbij alles terugkomt bij de relatie die ik met mezelf heb en mijn eigen verantwoordelijkheid. Van kinds af voel ik een diepe liefde voor de mens en stelde ik vaak de waarom vraag.

Deze nieuwsgierigheid gecombineerd met deze liefde, zijn de basis van mijn observaties, die ik graag met jullie deel in mijn blogs. De leefwereld van kinderen, jongeren en daarmee automatisch de opvoeders zijn daarbij de rode draad. School, wat speelt er bij jongens, verjaardagsfeestjes, gedrag, schermgebruik, sport, avond4daagse, estafette race, meidenvenijn zijn een paar voorbeelden waar ik over ga schrijven. Eigenlijk alles wat ik in het dagelijkse leven tegenkom, waarbij ik de dingen blootleg, de waarom vraag stel en vooral vraag wat wij als maatschappij en als opvoeders reflecteren naar de jongere generaties.  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload