Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

HELP, mijn puber drinkt

October 18, 2018

Verkering met Jezelf op de agenda 2018 In de nieuwe reeks van Verkering met Jezelf 'Help, mijn puber.....' is er op maandag 8 oktober 2018 een interactieve avond in Laren voor opvoeders en begeleiders (dus iedereen). Deze avond gaat over pubers en alcohol: HELP, mijn puber drinkt. Hoe gevoelig zijn jongeren voor groepsdruk en het erbij willen horen als het gaat om alcohol? Deze avond gaan Pubercoach Meta Herman de Groot, Initiatiefnemer VmJ Eleonora van IJssel en ervaringsdeskundige Caroline Abrahams in gesprek met elkaar en het publiek.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload