Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Programma's

Ontdekken wie je bent en vooral hoe mooi je bent, wie wil dat nou niet? Kinderen en jongeren zijn vaak zó gefocust op wat niet goed gaat, wat ze niet kunnen of waar ze beter in zouden moeten zijn, dat ze zich eigenlijk nooit goed genoeg voelen. Op school of tijdens de studie leren ze niet hoe ze dagelijks goed voor zichzelf moeten zorgen en over onderwerpen als slaap, voeding, beweging en het feit dat alles energie is. Het is belangrijk dat iedereen op jonge leeftijd leert dat je goed naar jezelf en je lichaam mag luisteren, want jouw lichaam vertelt altijd de waarheid.

VmJ biedt een interactief en praktisch Verkering met Jezelf programma van zes weken aan, waarbij onderwerpen als goed voor jezelf zorgen, keuzes maken, waardering en eigenwaarde aan bod komen. Deze programma’s worden op maat gemaakt, afhankelijk van de doelgroep en de specifieke wensen. Daarnaast bieden we programma's aan die gericht zijn op een specifiek thema, zoals Verkering met Jezelf  & Burn-out (preventie), Verkering met Jezelf  & Verslavingen en Verkering met Jezelf & Menstruatiecyclus.

Wij bieden ook programma's aan specifieke groepen, zoals stagiares, millennials en jonge meiden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@verkeringmetjezelf.nl

 

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload