Contact

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​–​ unless stated otherwise. 

All rights reserved.

Coaching

Ben jij op zoek naar ondersteuning voor je eigen kind of een kind in je klas om hem of haar eraan te herinneren hoe geweldig hij of zij is? Sommige kinderen hebben wat extra één op één begeleiding nodig. VmJ biedt offline en online coaching aan, waarbij er gekeken wordt wat de behoefte van het kind is en waar hij/zij moeite mee heeft. We hebben allemaal weleens last van het leven. Het is dan extra belangrijk om te weten dat alles wat je nodig hebt al in jou zit. 
Sommige kinderen en jongeren worstelen soms met zichzelf en het leven. Ze vinden het lastig om bij zichzelf te blijven, zijn onzeker over wat hun omgeving van ze vindt, zijn meer bezig met anderen dan met zichzelf, zitten veel in hun hoofd of hebben het gevoel dat ze niet goed genoeg zijn. Dit kan ervoor zorgen dat ze zich terugtrekken, gaan pleasen of juist heel druk gedrag vertonen. Naast de bekende huiswerklessen en begeleiding om beter te presteren op school of tijdens de studie is het net zo belangrijk dat de relatie die het kind met zichzelf heeft aandacht krijgt.
 
Tijdens de coaching richten we ons onder andere op het bouwen van een krachtig fundament in jezelf, weten wie je bent en wat je waard bent, hoe om te gaan met je omgeving, de druk van je leeftijdsgenoten, hoe je rust in je hoofd en lichaam creëert en hoe je goed bij jezelf kan blijven, ook als het druk is om je heen.

Verkering met Jezelf

 in actie

Please reload