VISIE

 

Verkering met Jezelf bevestigt kinderen en jongeren in de connectie met zichzelf en de wijsheid die ze van nature in zich hebben.

Kinderen en jongeren mogen leren hoe je als een vis in het water (het leven) kan zwemmen, zonder nat te worden.

Dit betekent dat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en het leven te observeren in plaats van te absorberen. Dit doe je door bij jezelf te blijven, je ervan bewust te zijn wat je voelt en trouw te blijven aan je eigen waarheid. Kinderen en jongeren mogen omarmen dat ze alles voelen en leren expressie te geven aan hun sensitiviteit. .

events, programma’s, workshops, presentaties en coaching aan lagere- en middelbare scholen, universiteiten en ouders op het gebied van de relatie met jezelf. Verkering met Jezelf richt zich onder andere op goed voor jezelf zorgen, lichaamswijsheid, dat alles energie is, jezelf op nummer één zetten en zelfwaardering. 

Als kinderen en jongeren verkering met zichzelf hebben, weten ze wie ze zijn, wat ze waard zijn en dat je goed genoeg bent. Dan is er geen behoefte om te pesten,  ben je minder gevoelig voor verslavingen, misbruik je niet jezelf en anderen, reduceer je stress en krijgen jongeren niet steeds eerder een burn-out. 

 

Neem contact op met Verkering met jezelf als je interesse hebt in ons aanbod. 

Verkering met Jezelf (VmJ) biedt

  • Gray LinkedIn Icon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

All © Copyrights by Verkering met Jezelf – Mariette Reineke, Diana Renfurm en Eleonora van IJssel ​

–​ unless stated otherwise. All rights reserved.